Step blog

5 vuoden matka

21.7.2020 klo 21:33

Julkaisin tuossa instagramissa pienen muistelon viimeisen viiden vuoden ajalta. Siitä nyt tosiaan alkaa olla se viisi vuotta kun olin 21-vuotias ja olin töissä Savopakilla; heinäkuussa sain tietää että minun soppari loppuu muutaman viikon sisään ja sitä olikin taas mietittävä että mitäköhän seuraavaksi. Koulu ei napannut, työnhaku oli suhteellisen vaikeaa. Vaihtoehdot olivat siis melko vähissä mikä olisi seuraava peliliike. Olin myös vakavasti päättänyt että haluaisin alkaa tekemään ensimmäistä pitkää elokuvaani josta olin koko pienen ikäni haaveillut. Se oli minulla kirkkaimpana mielessä Leffa alta pois ja sitten voisin ehkä keskittyä johonkin muuhun mutta ainakin kerran oli päästävä kokeilemaan elokuvan tekoa ja kunnolla. Enää en edes muista miten mutta jotenkin kummasti päähäni tuli ajatus että olisikohan fiksua perustaa yritys? Elokuvan tekeminen ja hallinnointi olisi paljon helpompaa mutta eikös yrittäjillä ole joitain maksuja, jotain velvotteita ja ehkä jotain pari muutakin seikkaa joista en tiedä? Noh, tuumasta kuitenkin toimeen ja soitin yrittäjä kaverilleni ja esittelin ideani. Positiviista oli että hän ei ampunut ideaa siltä istumalta alas. Paljon toki oli mutkia matkassa.

Tässä lyhyessä ns. ”väliblogissa” en vielä syvenny tuohon aikakauteen sen tarkemmin – mutta siitä kaikki alkoi. Haluan seuraavien viikkojen aikana avata tarkasti noita hetkiä, silloisia ajatuksia ja heijastaa niitä tähän hetkeen. Viimeiseen viiteen vuoteen on mahtunut romaanin verran kokemuksia ja varsinkin ajatuksia joita en yhteen blogiin halua sulloa. Yrityksen perustaminen, yrittäjänä oleminen, myynti, markkinointi, elokuvatuotannot, mainokset, musiikkivideot, verkostoituminen jne jne jne – näistä kaikista haluan yksitellen tehdä blogit ja vlogit jotta saan varmasti avattua jokaista keissiä tarpeeksi. Ja – jos näistä vielä on joillekin toisille yrittäjille, yrittäjäksi haluaville tai kenelle tahansa mitään apua ja hyötyä – niin olen äärettömän onnellinen.

Nämä kuitenkin ovat vain muutamia minulle tärkeitä aiheita ja puran niitä omalla tavallani – jos jotain kysyttävää tulee jollekin niin minuun voi aina olla yhteydessä. Keskustelen mielellään tuttujen ja tuntemattomien kanssa niin pienistä kuin suurista asioista ja vaikken minkään alan expertti ole niin jos voin pienelläkin tiedon murulla tai jakamalla jonkun kokemuksen auttaa toista tekijää niin homma rules. Tai jos tulee mieleen aiheita joista kirjoittaa blogia tai kuvailla tubeen videota niin sekin on tervetullutta! Koko ajan pyritään tekemään enemmän ja paremmin. Tällä kertaa ei tämän kummempia tarinointeja – mutta muutaman päivän sisällä tulossa kyllä tarkempi ja syväluotaavampi kirjoitus tuosta kesästä ja syksystä vuodelta 2015.

Tästä jatketaan!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 21